top of page
Bändi häihin J-Men 11.jpg

Häät

Bilebändi, trubaduuri, viulisti tai lauluyhtye häihin? Järjestyy! Alla esimerkkejä kokoonpanoista, sekä kappaleista, jotka kruunaavat hääjuhlasi.

Vihkimisessä sisääntulo- ja poistumis"marssit", laulu parille aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen.

Hääjuhlassa taustamusiikkia esim cocktail-tilaisuuden tai ruokailun ajaksi, häätanssi ja bilesetit.

Kappaleideoita vihkimiseen ja häätanssiksi: Egotrippi - Mian laulu, Anna Puu - Kun olet minun, N-E. Fougstedt - Romanssi, Ed Sheeran - Perfect, Juha Tapio - Vuodet vieriä saa jne.

Taustamusiikki ja bilesetit: Juha Tapio - TSNEH, Anssi Kela - 1972, J. Karjalainen - Sekaisin, Queen - Don't Stop Me Now, Egotrippi - Valssi, Olavi Uusivirta - Kultaa hiuksissa jne.

Kuuntele täältä

Vihkimisessä sisääntulo- ja poistumis"marssit".

Hääjuhlassa taustamusiikkia esim cocktail-tilaisuuden tai ruokailun ajaksi

Kappaleideoita vihkimiseen: J. Sibelius - Andante Festivo, O. Merikanto - Valse Lente,  N-E. Fougstedt - Romanssi tai melkein mikä tahansa asiakkaan toivekappale

Taustamusiikki: pop-klassikoita esim. Beatles, Elvis, Simon & Garfunkel yms. TAI jazz-standardeja esim. Fly Me to the Moon, Summertime yms. TAI klassista musiikkia ja laulelmia esim. vihkimisen esimerkit, J.S. Bach - Air, J. Vainio - Albatrossi yms.

Hääjuhlan kruunaa bilebändi, joka saa tanssilattian täyteen ja hien virtaamaan! 

J-Men hoitaa homman rautaisella ammattitaidolla pilke silmäkulmassa.

J-Menin ohjelmistoesimerkit löydät täältä (huom! Linkki johtaa j-men.fi- sivustolle)

Kuuntele täältä

Suomessa ja Euroopassa mainetta niittänyt lauluyhtye Kuvaja on myös tilattavissa kauttamme! Vahvat, mutta herkät tulkinnat populaarimusiikin helmistä Suomesta ja ulkomailta tekevät juhlastasi ikimuistoisen!

Kuvajaan voi tutustua osoitteessa www.kuvajaofficial.com

Kuuntele

Kuuntele
bottom of page