top of page
Näyttökuva 2023-8-14 kello 13.22.00.png

Juhlat

Musiikki tekee juhlan. Oli kyseessä sitten ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät tai hautajaiset, musiikki luo tilaisuuden luonteeseen sopivan tunnelman. Alta löydät esimerkkejä kuhunkin tilaisuuteen sopivista kappaleista ja kokoonpanoista

Trubaduuri on helppo valinta kaikkiin edellä mainittuihin juhliin. Mahdollista tilata äänentoiston kanssa tai ilman riippuen tilasta ja vieraiden määrästä.

Kappaleideoita Ristiäisiin: Anna Puu - Mestaripiirros, Suvi Teräsniska - Sinä olet kaunis, Yö/Suvi Teräsniska - Ihmisen poika, Jannika B - Pyyntö, Johanna Kurkela - Ainutlaatuinen jne.

Hautajaisiin: E. Leino - Nocturne (Ruislinnun laulu), Suojelusenkeli, Viitasen Piia - Miksi pelkäisin, On laiva valmiina lähtöön, Johanna Kurkela - Prinsessalle, Eric Clapton - Tears in Heaven, Petri Laaksonen - Täällä Pohjantähden alla jne.

Muihin juhliin: J. Vainio - Sellaista elämä on, Olavi Uusivirta - On niin helppoo olla onnellinen, Pharrel Williams - Happy, Eppu Normaali - Näinhän täällä käy jne.

Kuuntele täältä

Viulisti sopii erityisesti herkempiin ja arvokkaampiin tunnelmiin, kuten hautajaisiin tai väitöstilaisuuteen

Kappaleideoita hautajaisiin: A. Järnefelt - Kehtolaulu, Suojelusenkeli, E. Leino - Nocturne (Ruislinnun laulu), K. Jylhä - Vaiennut viulu, Karjalan kunnailla jne.

Taustamusiikki: pop-klassikoita esim. Beatles, Elvis, Simon & Garfunkel yms. TAI jazz-standardeja esim. Fly Me to the Moon, Summertime yms. TAI klassista musiikkia ja laulelmia esim. vihkimisen esimerkit, J.S. Bach - Air, J. Vainio - Albatrossi yms.

Syntymäpäivä- tai valmistujaisjuhlan kruunaa bilebändi, joka saa tanssilattian täyteen ja hien virtaamaan! 

J-Men hoitaa homman rautaisella ammattitaidolla pilke silmäkulmassa.

J-Menin ohjelmistoesimerkit löydät täältä (huom! Linkki johtaa j-men.fi- sivustolle)

Suomessa ja Euroopassa mainetta niittänyt lauluyhtye Kuvaja on myös tilattavissa kauttamme! Vahvat, mutta herkät tulkinnat populaarimusiikin helmistä Suomesta ja ulkomailta tekevät juhlastasi ikimuistoisen!

Kuvajaan voi tutustua osoitteessa www.kuvajaofficial.com

Kuuntele

Kuuntele
bottom of page